Autor:

Provensálské kuře

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře (nebo králík)
1 ks
Cibule 1 ks
Česnek 5 stroužek
Olej  
Pepř mletý  
Olivy  
Žampiony
Či jiné houby
 
Rajčata 2 ks
Paprika 1 ks
Bílé víno 1/4 l
Tymián  
Oregáno  
Bazalka  
Saturejka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí, Drůbeží

Nakrájenou cibuli a česnek osmažíme na oleji. Kuře či králíka naporcujeme, ze všech stran opečeme, přidáme houby, koření, podlijeme vodou a pečeme přikryté v troubě. Pak přidáme papriku, rajčata (papriku lze vynechat), olivy, podlijeme bílým vínem a odkryté dopečeme.

Podáváme s brambory či francouzskou bagetou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Provensálské kuře

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web