Autor:

Provensálské kuře

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře (nebo králík)
1 ks
Cibule 1 ks
Česnek 5 stroužek
Olej  
Pepř mletý  
Olivy  
Žampiony
Či jiné houby
 
Rajčata 2 ks
Paprika 1 ks
Bílé víno 1/4 l
Tymián  
Oregáno  
Bazalka  
Saturejka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí, Drůbeží

Nakrájenou cibuli a česnek osmažíme na oleji. Kuře či králíka naporcujeme, ze všech stran opečeme, přidáme houby, koření, podlijeme vodou a pečeme přikryté v troubě. Pak přidáme papriku, rajčata (papriku lze vynechat), olivy, podlijeme bílým vínem a odkryté dopečeme.

Podáváme s brambory či francouzskou bagetou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Provensálské kuře

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji o vás prozradí vše: Na tohle si dejte pozor! Výraz v obličeji o vás prozradí vše: Na tohle si dejte pozor!
Magický karmický rituál lásky: Naučte se ho a váš milostný vztah bude úžasný! Magický karmický rituál lásky: Naučte se ho a váš milostný vztah bude úžasný!
7 zaručených tipů, které vám pomůžou od chronické zácpy 7 zaručených tipů, které vám pomůžou od chronické zácpy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web