Provensálské kuře

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře (nebo králík)
    • 1
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek
    • olej
    • pepř mletý
    • olivy
    • žampiony Či jiné houby
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      ks paprika
    • 0,3
      l bílé víno
    • tymián
    • oregáno
    • bazalka
    • saturejka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájenou cibuli a česnek osmažíme na oleji. Kuře či králíka naporcujeme, ze všech stran opečeme, přidáme houby, koření, podlijeme vodou a pečeme přikryté v troubě. Pak přidáme papriku, rajčata (papriku lze vynechat), olivy, podlijeme bílým vínem a odkryté dopečeme.
2
Podáváme s brambory či francouzskou bagetou.
Zařazení: Maso Králičí Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.