Autor:

Provensálské kuře

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře (nebo králík)
1 ks
Cibule 1 ks
Česnek 5 stroužek
Olej  
Pepř mletý  
Olivy  
Žampiony
Či jiné houby
 
Rajčata 2 ks
Paprika 1 ks
Bílé víno 1/4 l
Tymián  
Oregáno  
Bazalka  
Saturejka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí, Drůbeží

Nakrájenou cibuli a česnek osmažíme na oleji. Kuře či králíka naporcujeme, ze všech stran opečeme, přidáme houby, koření, podlijeme vodou a pečeme přikryté v troubě. Pak přidáme papriku, rajčata (papriku lze vynechat), olivy, podlijeme bílým vínem a odkryté dopečeme.

Podáváme s brambory či francouzskou bagetou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Provensálské kuře

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web