Autor:

Provensálská kuřecí jatýrka

Snadné
Ingredience
Játra
kuřecí (250-300 g)
300 g
Rostlinný olej 3 lžička
Provensálské koření  
Cibule  
Česnek  
Sůl
(sojová omáčka - nemusí být)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Drůbeží

Játra opláchneme, očistíme a nakrájíme na nudličky, zakápneme 2 lžičkami oleje a promícháme s provensálským kořením, případně sojovou omáčkou. Nejlepší je nechat pár hodin marinovat v lednici. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, česnek na plátky. Pánev vymažeme lžičkou oleje, zesklovatíme česnek s cibulkou, přidáme marinovaná jatýrka, orestujeme a nakonec osolíme.
Podáváme s vařeným nebo opékaným bramborem a zeleninovým salátem.

Pro obměnu je dobré polovinu jater nahradit kuřecími prsíčky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Provensálská kuřecí jatýrka

Komentáře

  1. Jana Řezníčková   04.05.2009 | 14:43 | reagovat | závadný

    Moc se mi tento recept líbí, určitě brzo vyzkouším, těším se.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web