Autor:

Prosciutto di San Daniele se žlutým melounem

5 minut PT0H5M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Prosciutto 250 g
Cukrový meloun
středně velký nebo 2 menší
1 ks
Prosciutto di San Daniele se žlutým melounem

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze šunky

Plátky šunky naaranžujte na talíř a doplňte skrojky co nejzralejšího cukrového melounu bez semínek. Smysl tohoto italského předkrmu spočívá v současném skousnutí obou surovin, kdy šťavnatá sladkost melounu doplní kontrastní, jemně pikantní chuť šunky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Prosciutto di San Daniele se žlutým melounem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web