Autor:

Prosciutto di San Daniele se žlutým melounem

5 minut PT0H5M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Prosciutto 250 g
Cukrový meloun
středně velký nebo 2 menší
1 ks
Prosciutto di San Daniele se žlutým melounem

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze šunky

Plátky šunky naaranžujte na talíř a doplňte skrojky co nejzralejšího cukrového melounu bez semínek. Smysl tohoto italského předkrmu spočívá v současném skousnutí obou surovin, kdy šťavnatá sladkost melounu doplní kontrastní, jemně pikantní chuť šunky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Prosciutto di San Daniele se žlutým melounem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web