Autor:

Princeznina jablíčka

Snadné
Na osobu:
Jablka 1 ks
Skořicový cukr 1 balíček
Rohlík
nebo houska
1 ks
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky a rohlík (housku) nakrájíme na čtverečky. Na rozpálenou pánev položíme kostičku másla a dáme smažit jablka, poté nakrájený rohlík položíme na rozpálenou pánev z jablky. Smažíme, dokud nebude rohlík (houska) opečený do zlatova.

Podáváme posypané skořicovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Vanilkové semifredo Domácí zmrzliny a sorbety - to nejlepší letní mlsání Články z

Komentáře k receptu: Princeznina jablíčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web