Autor:

Princeznina jablíčka

Snadné
Na osobu:
Jablka 1 ks
Skořicový cukr 1 balíček
Rohlík
nebo houska
1 ks
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky a rohlík (housku) nakrájíme na čtverečky. Na rozpálenou pánev položíme kostičku másla a dáme smažit jablka, poté nakrájený rohlík položíme na rozpálenou pánev z jablky. Smažíme, dokud nebude rohlík (houska) opečený do zlatova.

Podáváme posypané skořicovým cukrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Princeznina jablíčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web