Příbramská řezanka na bramboráku

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí prsa
    • 2
      ks cibule
    • 2
      sklenice zeleninové lečo
    • 150
      g eidam sýr
    • 1
      ks těsto na bramboráky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve upečeme bramboráky. Nejlepší je upéct celopánvičkové. Cibuli nakrájíme na nudličky a necháme zesklovatět na trošce oleje. Přidáme kuřecí prsa nakrájená na menší kousky a lehce opečeme. Poté přilijeme lečo a dusíme do změknutí a zhoustnutí.
2
Podáváme tak,že na talíř dáme bramborák, který zalijeme řezankou, a vše zasypeme strouhaným sýrem.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Milena Adamová
    Milena Adamová |

    25. 1. 2007 12:56

    ja to delam k hranolkam a je to vyborne! Je treba trochu aoslit a opeprit.

  • janca
    janca |

    3. 6. 2006 20:01

    super jedlo....leco sa dá nahradit aj jednou z omacok uncle bens....výborné....:)

  • Radka K.
    Radka K. |

    1. 6. 2006 13:23

    Také dělám bramborák s gulášem, k tomu salát z kysaného zelí. Vynikající! A tato varianta musí být také výborná. Vyzkouším.

  • Marsí
    Marsí |

    1. 6. 2006 11:48

    Dámy dělám něco podobného...už teď mi teče slinka jen o tom píšu....na talíř položím bramborák, na půlku naleju guláš, přehnu bramborák a potřu tatarkou....úúúúúžasně dobré..:))))

  • Marie Horáková
    Marie Horáková |

    1. 6. 2006 11:35

    Zrovna dnes se to chystám připravit k večeři, ale směs dám na bramborák a stočím jako palačinku. Nedávám sterilované lečo, ale s kuřecím masem podusím čerstvou zeleninu / jako na lečo/ a vmíchám trochu kečupu.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    1. 6. 2006 09:31

    Cmundičky můžeme v jakékoliv podobě a s jakoukoliv přílohou:-))))))))) Díky.