Autor:

Přesnídávka jablko-mrkev

Snadné
Ingredience
Jablka
Oloupané
3 kg
Mrkev 1 kg
Cukr 300 g
Kyselina citronová 1 lžíce

Postup přípravy:

Mrkev s jablky podusíme doměkka, přidáme cukr a kyselinu, vše rozmixujeme, plníme do skleniček a sterilizujeme 20 min. při 80 °C. Podle chuti je možné cukru ubrat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Přesnídávka jablko-mrkev

Komentáře

  1. nikita   01.10.2012 | 13:21 | reagovat |

    Příště budu s tou kyselinou opatrnější.....mám 5litrů přesnídávky o které si nejsem jistá, jestli jí vůbec někdo bude jíst...:(

  2. Anonym   31.07.2007 | 13:41 | reagovat |

    A co tak zamrazit na dřeň? Jana

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web