Autor:

Přesnídávka jablko-mrkev

Snadné
Ingredience
Jablka
Oloupané
3 kg
Mrkev 1 kg
Cukr 300 g
Kyselina citronová 1 lžíce

Postup přípravy:

Mrkev s jablky podusíme doměkka, přidáme cukr a kyselinu, vše rozmixujeme, plníme do skleniček a sterilizujeme 20 min. při 80 °C. Podle chuti je možné cukru ubrat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Přesnídávka jablko-mrkev

Komentáře

  1. nikita   01.10.2012 | 13:21 | reagovat |

    Příště budu s tou kyselinou opatrnější.....mám 5litrů přesnídávky o které si nejsem jistá, jestli jí vůbec někdo bude jíst...:(

  2. Anonym   31.07.2007 | 13:41 | reagovat |

    A co tak zamrazit na dřeň? Jana

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web