Přesnídávka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
30 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2,5
      kg ovoce
    • 0,5
      kg cukr
    • 1
      l voda
    • 2
      balení vanilkový pudink

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z ovoce cukru a vody uvaříme kompot, scedíme a do šťávy zavaříme pudink rozmíchaný ve vodě a povaříme asi 2-3 minuty. Teplou šťávu s pudinkem přidáme k rozmixovanému ovoci a smícháme. Dáváme horké do skleniček a zavařujeme 20 minut při 80 °C.

Komentáře k receptu

  • ondra
    ondra |

    5. 1. 2013 22:22

    hranolky se delaji tak ze rozkrajis brambory a opatrne je das do troubi na dvacet minut a pak to muzes osolit

  • ondra
    ondra |

    5. 1. 2013 22:20

    kolac malinovi pridate maliny a mouku jednu jakou a date 6 lzicek cukru a date do trouby

  • ondra
    ondra |

    5. 1. 2013 22:18

    rozmiksujte jabko a pridejte cukr stoho se dela pire a je to vinikajici doporucuj :-) :-)

  • Berry
    Berry |

    1. 6. 2006 13:01

    Obdobný recept dělám již léta, hlavně z jablek, a je opravdu výborný. Nejlepší je kombinace jablka s hruškami, cca 2:1. Pokud mi nevyjdou skleničky, dám hmotu do kelímků zamrazit, je to vynikající dřeň jak do pohárů, tak i místo zmrzliny jen tak na mlsání. Doma stále více vyžadují mraženou variantu.