Autor:

Přepychový kalorický orgasmus

Snadné
Ingredience
Sušenky BE-BE
kakaové
5 balíček
Měkký tvaroh
ve vaničce
2 balení
Pudinkový prášek
vanilkový
1 balíček
Vanilkový cukr
2-3
3 balíček
Mléko 2 dl
Višňový kompot 1 sklenice
Šlehačka 1 kelímek
Ztužovač šlehačky 1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Do dortové formy na dno naskládejte bebečka, aby zakryly dno (možno i nalámat do děr). Z mléka (nemusí být celé dvě deci) udělejte velmi hustý pudink a přidejte do něj vanilkové cukry. Ještě do teplého pudinku vmíchejte oba tvarohy - vznikne hladká hmota, která pěkně tuhne. Tvarohy je také možné s pudinkem svařit, mají pak krémovější chuť.

Tvarohovou hmotu nalijte na 1. vrstvu sušenek a urovnejte. Na to vyklopte celý velký višňový kompot (lepší když je sladší - kupovaný) a zatlačte višně do tvarohu. Na to položte další vrstvu bebeček. A nakonec přidejte vrstvu ze šlehačky vyšlehané ze ztužovačem.

Dá se jíst ihned, ale v takovém případě nedrží tvar - lépe počkat do druhé dne, jestli to vydržíte. Chuťový orgasmus zaručen!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 2x)
Bylinkový koláč Koláče z křehkého těsta - sladké i slané recepty Články z

Komentáře k receptu: Přepychový kalorický orgasmus

Komentáře

  1. Gábina H   03.03.2008 | 12:26 | reagovat | závadný

    Věro, najdete tu několik receptů na amasaké. Dejte si do vyhledávače

  2. Věra   28.02.2007 | 17:26 | reagovat | závadný

    promiňte, já jsem hledala ve slovníku pojmů. Zase jsem chytřejší. Omlouvám se.

  3. Hana Rožníčková   28.02.2007 | 12:04 | reagovat | závadný

    Věro, najeďte do diskuze, zadejte vyhledat AMASAKÉ, a ono to najde článek. Tolik lidí se na to už ptalo, ale asi nikomu se nechce hledat, je jednodušší se stále ptát.....

  4. Věra   28.02.2007 | 11:20 | reagovat | závadný

    Co je to Amasaké? děkuji.

  5. Gábina Houšková   28.02.2007 | 9:46 | reagovat | závadný

    taky mě napadlo tu šťávu svařit s pudinkem a dát jako želé nahoru

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web