Autor:

Překvapení v červeném víně

Střední
Ingredience
Červené víno 1/2 l
Cukr 3 lžíce
Žlutý meloun
Citronová kůra  
Bazalka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Zahřát víno, ale nesmí se vařit. Přidat cukr, promíchat, přendat do větší skleněné mísy a vychladit. Z melounu vykrájet kuličky, případně malé stejnoměrné kostičky a přidat do vychlazeného vína. Z citronu seříznout slabé proužky kůry (jen žlutou část) a přidat do vína. Nakonec přidat bazalku. Vychladit v lednici a podávat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rybí polévka 4 recepty na lahodné italské polévky Články z

Komentáře k receptu: Překvapení v červeném víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web