Autor:

Prejt ze zbytků

Snadné
Ingredience
Maso
jakékoliv vařené či pečené
400 g
Cibule 1 ks
Slanina
u tučnějšího masa být nemusí
100 g
Eidam sýr 100 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Česnek 4 stroužek
Majoránka 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme, přidáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme pomleté maso, za stálého míchání chvíli opékáme. Ochutíme solí, pepřem, majoránkou a česnekem. Nakonec přimícháme nastrouhaný sýr.

Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem. Nejčastěji takto zpracovávám vařené hovězí maso z polévky, které u nás jinak nejde na odbyt.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Prejt ze zbytků

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek? Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web