Autor:

Prejt ze zbytků

Snadné
Ingredience
Maso
jakékoliv vařené či pečené
400 g
Cibule 1 ks
Slanina
u tučnějšího masa být nemusí
100 g
Eidam sýr 100 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Česnek 4 stroužek
Majoránka 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme, přidáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme pomleté maso, za stálého míchání chvíli opékáme. Ochutíme solí, pepřem, majoránkou a česnekem. Nakonec přimícháme nastrouhaný sýr.

Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem. Nejčastěji takto zpracovávám vařené hovězí maso z polévky, které u nás jinak nejde na odbyt.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřová roláda s houbami (Foto: Jakub Jurdič) Rolády pro každého krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Prejt ze zbytků

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web