Autor:

Pražská brusle

2 placky
Polohrubá mouka 500 g
Prášek do pečiva 1 ks
Cukr 160 g
Vejce 3 ks
Máslo
Sluny
100 g
Krém
Mléko 1 l
Cukr 100 g
Vanilkový pudink
Hnědý rum 4 lžíce
Máslo
Sluny
250 g
Hrubá mouka
vrchovaté lžíce
2 lžíce
Poleva
Cukr 150 g
Kakao 3 lžíce
Vanilkový pudink 3 lžíce
Mléko 3 lžíce
Hnědý rum 1 lžíce
Máslo 70 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Těsto vyválíme na 2 placky, které upečeme na vymazaném kokosem vysypaném plechu. Jednu placku polijeme horkým krémem (všechny ingredience na krém smícháme a uvaříme na kaši), druhou placku přiklopíme a necháme vychladnout.

Polijeme polevou - všechny suroviny na polevu rozpustíme ve vodní lázni.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Tvarohový a makový závin Ty nejlepší záviny. Sladké i slané. Články z

Komentáře k receptu: Pražská brusle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web