Pravá karamelová náplň do větrníků

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g cukr krystal
    • 0,5
      l šlehačka 200 g +

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cukr utavíme na karamel a pak přilijeme 200 g svařené šlehačky, zamícháme a necháme vychladit. Po vychladnutí rozmícháme a přidáme půl litru ušlehané šlehačky a zlehka zamícháme.
Zařazení: Moučníky Zákusky

Komentáře k receptu

  • ET
    ET |

    30. 3. 2015 20:15

    TAK JSEM TO POPRVÉ ZKUSILA A KRÉM SE MI ZDRCNUL LILA JSEM ALE KARAMEL DO ŠLEHAČKY.JE TO TÍM PORADTE?

  • Dáša
    Dáša |

    28. 4. 2011 10:41

    Supeeer...ten dort je....ani neumim psát a pravopis....už vůbec....:DD <3 :-$ :-$

  • J J
    J J |

    10. 1. 2007 15:54

    Obě náplně jsou dobré , dala jsem za 1

  • D K
    D K |

    7. 1. 2007 14:08

    Tak jsem ráda pani Markéto, že se Vám povedla a chutnala.

  • englicka marketa
    englicka marketa |

    7. 1. 2007 12:07

    hotovo udělala jsem obě vaše náplně,tato je o něco hutnější než ta pudinková ale výborná není to přeslazené a dobře se stím plní věnečky,ukládám a dávám za jedna:o))

  • D K
    D K |

    6. 1. 2007 21:20

    Pane Jozef já jsem si tuto náplň prostě tak pojmenovala a pod tímto mým soukromým názvem jsem ji napsala i sem. Pani Hano díky za Váš komentář.

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    6. 1. 2007 13:08

    Sakra lidi, když se vám nelíbí slovo " pravá ", tak si ho odmyslete. Ale tady jde o to, jestli to vyzkoušíte a potom budete komentovat jestli chutnalo nebo nechutnalo, nebo co jste změnily apod. Tohle slovíčkaření je o ničem - je to web o JÍDLE!!!!!

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    6. 1. 2007 12:31

    Preco si myslíte, ze tá Vasa nápln je "pravá"?

  • englicka marketa
    englicka marketa |

    5. 1. 2007 16:30

    tak jsem se rozhodla že o víkendu udělám věnečky a použiju vaší náplň do větrníků,mohla by to být chuťově zajímavější obmněna za klasickou pudinkovou náplň..díky za tip:o)))