Prašovská panenská pečeně

Střední
Ingredience
Anglická slanina 200 g
Cibule 250 g
Vepřová panenka 100 g
Česnek 100 g
Brambory  
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Anglickou slaninu nakrájíme na kostky a na pánvi na troše oleje smažíme. Po chvilce přidáme na kostky nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět. Přendáme do mísy. Do téže pánve přilijeme truchu oleje, vložíme na kostky nakrájenou vepřovou panenku, osolíme, opepříme, orestujeme a po chvilce přisypeme nasekaný česnek. Osmahneme doměkka. Přidáme orestovanou anglickou slaninu s cibulí.

Mezitím v jiné pánvi na tuku opečeme na kostky nakrájené oloupané brambory. Po opečení přendáme brambory do mísy, vyložené papírovým ubrouskem a necháme odsát přebytečný tuk.

Takto připravené opečené brambory přisypeme k masovému základu. Promícháme, popřípadě dokořeníme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Parmazánový quiche s rajčaty Tip na víkend: Rajské potěšení Články z

Komentáře k receptu: Prašovská panenská pečeně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web