Autor:

Prasátko pod švestkou

30 minut PT0H30M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Brambory 1 kg
Tvrdý sýr 100 g
Slanina 100 g
Vepřové maso 4 plátek
Broskve
celé
4 ks
Šunka 4 plátek
Plátkový sýr 4 plátek
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Brambory oloupeme, rozkrájíme podélně na polovinu a do každé vydlabeme jamku. Do jedné jamky dáme kostku sýra, do druhé kostku slaniny, spojíme a uložíme na vymazaný pekáč. Upečeme v troubě.
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran na oleji opečeme. Na každý řízek dáme broskev, na ni plátek šunky, plátek sýra a dáme na chvíli do trouby zapéct.
Ihned podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Prasátko pod švestkou

Komentáře

  1. Tereza Jarčušková   28.11.2005 | 6:59 | reagovat |

    Prečo ten názov, to neviem, možno preto, že je to z bravčového mäsa a ak dáte celú broskyňu, mäsko má tučné bruško. Ale prečo pod slivkou... Ten recept som dostala už veľmi dávno pod týmto názvom, a ani dodávateľ receptu mi nevedel vysvetliť, odkieľ ten názov.

  2. pupen Hons   27.11.2005 | 21:58 | reagovat |

    super recept:o)

  3. Jana Wernischova   27.11.2005 | 16:26 | reagovat |

    Aby to bylo opravdu prasátko pod švestkou (mimochodem krásný název!!!), doporučovala bych tam ještě na vrcholek dát jednu povařenou sušenou švestku. Nebo ne?

  4. Jana Povolná   27.11.2005 | 15:51 | reagovat |

    ...zajímavý název i recept....proč prasátko pod švestkou?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web