Pradědovo tajemství

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • 1
      balení zeleninové lečo
    • 1
      ks cibule
    • 8
      stroužek česnek
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      dl pivo
    • sůl
    • pepř mletý
    • oregáno
    • feferonka
    • 8
      ks topinka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přendáme na talíř a do výpeku přidáme rajský protlak, zeleninové lečo, drcený česnek a pivo a mírně povaříme asi 3 minuty. Dochutíme pepřem, solí a oreganem. Maso dáme zpět a necháme prohřát.
2
Na talíř klademe vždy dvě klasicky připravené topinky potřené česnekem a přelejeme je šťávou se zeleninou. Na to položíme porci masa a posypeme hustě strouhanou Nivou. Ozdobíme feferonkou.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Simona Sek.
    Simona Sek. |

    23. 11. 2010 18:48

    Tak jsem právě zkoušela vložit svůj první recept,protože na těchto stránkách nejsem moc dlouho a teď zjištuji,že už tady je:) To je naše velmi oblíbené jídlo,tak jsem se chtěla podělit o receptík.Takže já dávám určitě za jedna!!!

  • sarka rudlova
    sarka rudlova |

    2. 11. 2010 10:41

    V seznamu ingrediencí chybí 4 vepřové kotlety bez kostí...