Autor:

Pradědovo tajemství

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety 4 ks
Zeleninové lečo 1 balení
Cibule 1 ks
Česnek 8 stroužek
Rostlinný olej 5 lžíce
Pivo 1 dl
Sůl  
Pepř mletý  
Oregáno  
Feferonka  
Topinka 8 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přendáme na talíř a do výpeku přidáme rajský protlak, zeleninové lečo, drcený česnek a pivo a mírně povaříme asi 3 minuty. Dochutíme pepřem, solí a oreganem. Maso dáme zpět a necháme prohřát.

Na talíř klademe vždy dvě klasicky připravené topinky potřené česnekem a přelejeme je šťávou se zeleninou. Na to položíme porci masa a posypeme hustě strouhanou Nivou. Ozdobíme feferonkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Pradědovo tajemství

Komentáře

  1. Simona Sek.   23.11.2010 | 18:48 | reagovat |

    Tak jsem právě zkoušela vložit svůj první recept,protože na těchto stránkách nejsem moc dlouho a teď zjištuji,že už tady je:) To je naše velmi oblíbené jídlo,tak jsem se chtěla podělit o receptík.Takže já dávám určitě za jedna!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web