Autor:

Pradědovo tajemství

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety 4 ks
Zeleninové lečo 1 balení
Cibule 1 ks
Česnek 8 stroužek
Rostlinný olej 5 lžíce
Pivo 1 dl
Sůl  
Pepř mletý  
Oregáno  
Feferonka  
Topinka 8 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přendáme na talíř a do výpeku přidáme rajský protlak, zeleninové lečo, drcený česnek a pivo a mírně povaříme asi 3 minuty. Dochutíme pepřem, solí a oreganem. Maso dáme zpět a necháme prohřát.

Na talíř klademe vždy dvě klasicky připravené topinky potřené česnekem a přelejeme je šťávou se zeleninou. Na to položíme porci masa a posypeme hustě strouhanou Nivou. Ozdobíme feferonkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Maso plné bylinek Články z

Komentáře k receptu: Pradědovo tajemství

Komentáře

  1. Simona Sek.   23.11.2010 | 18:48 | reagovat | závadný

    Tak jsem právě zkoušela vložit svůj první recept,protože na těchto stránkách nejsem moc dlouho a teď zjištuji,že už tady je:) To je naše velmi oblíbené jídlo,tak jsem se chtěla podělit o receptík.Takže já dávám určitě za jedna!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web