Autor:

Prababiččina polévka

40 minut PT0H40M
Střední
Ingredience
Voda 1 l
Sádlo 2 lžíce
Chleba
použijeme starší a tvrdší kus
300 g
Mrkev 1 ks
Celer
středně velký kus
1 ks
Petržel
Cibule
menší cibule
1 ks
Mletý kmín 1 lžička
Zázvor 1 lžička
Cukr 1 lžička
Petrželová nať  
Anglická slanina
na posypání
50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na sádle zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme na hrubo nastrouhanou zeleninu a chléb, osolíme a zalijeme vodou. Vaříme, dokud se nám chléb zcela nerozvaří - cca 30 minut. Poté dochutíme cukrem, kmínem a zázvorem. Na talíři posypeme vyškvařenou slaninou a petrželovou natí

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Prababiččina polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web