Autor:

Powered by Ondra

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (500-600 g)
600 g
Brambory 2 kg
Broskvový kompot  
Smetana 250 ml
Eidam sýr
plátkový
150 g
Sůl  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Do pekáče nakrájíme brambory na kostičky, jemně posolíme, na jemné plátky nakrájíme kuřecí prsíčka a znovu jemně posolíme a posypeme vegetou. Na to položíme na kostičky nakrájené broskve a vše zalijeme smetanou a jemně podlijeme trochou šťávy z broskví. Pečeme na 250 °C dokud nejsou na povrchu opečená prsíčka a poté položíme plátky sýru na celý povrch.
Pečeme do zlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2+
4.33 3 5 1
Grilované krevety s česnekem Krevety, kalamáry, chobotnice a jiné mořské plody Články z

Komentáře k receptu: Powered by Ondra

Komentáře

  1. marie chocholová   28.07.2007 | 20:36 | reagovat |

    není těch brambor nějak moc?,k tomu masu se mi to zdá nepoměr.

  2. Petr John :o)   27.07.2007 | 12:14 | reagovat |

    Tož a v jaké tróbě bych to měl píct? Protoža ta moja troba je horko cosi.. Nevím ak tomu se nadava.. prostě tam fuká jakési větr teplé.. tak taky na 250 °C ? zdravím P.Jahn

  3. Ondra   22.05.2006 | 11:05 | reagovat |

    pastis petite! .. nic sem nevynechal !! ,, normalne to dej pect vsechnoi najednoun ,nic nepredvaruj nebo tak ,, uvidis,ze ty brambory a to maso ve smetane krasne zmneknou součastne !!! ....

  4. Ondra   22.05.2006 | 11:03 | reagovat |

    brambory potom budou lehce nasladle ,ale uvidite, ze si pochutnate,,!!!!

  5. m   18.04.2006 | 21:45 | reagovat |

    můžeš odpovědět sem, také by mi to zajímalo obojí.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web