Autor:

Povidlová rychlovka

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 500 g
Povidla
švestková
300 g
Mléko 500 ml
Vejce 1 ks
Máslo
rozpuštěné
2 lžíce
Kakao 1 lžíce
Skořice 1 lžíce
Jedlá soda 1 lžíce
Poleva
Máslo 125 g
Cukr 150 g
Kakao  
Horká voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Všechny přísady smícháme a pečeme ve vymazaném a vysypaném pekáči. Ještě horké polijeme polevou. Polevu připravíme z rozpuštěného másla, do kterého postupně vmícháme cukr, kakao a několik lžiček horké vody.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Povidlová rychlovka

Komentáře

  1. ali   20.05.2013 | 12:09 | reagovat | závadný

    Jak dlouho se buchta peče a na kolik stupňů?

  2. Eva   09.11.2005 | 11:30 | reagovat | závadný

    Oblíbená buchta mé dcery, poleva se vsákne do buchty a je to moc dobré.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web