Autor:

Povidlová omáčka s uzeným masem

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Švestková povidla 200 g
Citron  
Máslo 2 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Sůl  
Cukr  
Skořice  
Perník na strouhání  
Uzené maso - vařené 1/2 kg
Bramborový knedlík  

Postup přípravy:

Z másla a mouky uděláme světlou jíšku. Zalijeme vodou a vmícháme povidla. Přidáme citronovou kůru a skořici. Kdo chce, může přidat trochu nastrouhaného perníku. Povaříme asi 15 minut. Přisladíme a přisolíme podle chuti a dáme pár kapek citr. šťávy. Podáváme s uzeným masem a tvarohovým knedlíkem, nebo bramborovým.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Povidlová omáčka s uzeným masem

Komentáře

  1. Roman Raba   05.11.2014 | 13:10 | reagovat |

    Měl jsem to s bramborovým knedlíkem a moc mi ta kombinace chutnala.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web