Autor:

Povidlová omáčka s uzeným masem

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Švestková povidla 200 g
Citron  
Máslo 2 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Sůl  
Cukr  
Skořice  
Perník na strouhání  
Uzené maso - vařené 1/2 kg
Bramborový knedlík  

Postup přípravy:

Z másla a mouky uděláme světlou jíšku. Zalijeme vodou a vmícháme povidla. Přidáme citronovou kůru a skořici. Kdo chce, může přidat trochu nastrouhaného perníku. Povaříme asi 15 minut. Přisladíme a přisolíme podle chuti a dáme pár kapek citr. šťávy. Podáváme s uzeným masem a tvarohovým knedlíkem, nebo bramborovým.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Povidlová omáčka s uzeným masem

Komentáře

  1. Roman Raba   05.11.2014 | 13:10 | reagovat | závadný

    Měl jsem to s bramborovým knedlíkem a moc mi ta kombinace chutnala.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web