Autor:

Poutine

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Sýr
podle chuti
1 ks
Hranolky 1/2 kg
Hovězí vývar 1 ks
Poutine

Postup přípravy:

Na poutine můžeme použít jakýkoliv sýr, který není moc kořeněný jako mozzarella, feta nebo plesnivý sýr, ale sýr musí být rozpustný v teple. Pravý poutine je dělaný z curds (sýrové žmolky) vzniklé při výrobě sýru, obyčejně k dostání jenom v oblastech, kde se sýry vyrábí.
Začneme vařit hovězí vývar. Když je asi čtvrtina vývaru vyvařena, vývar přelijeme přes jemně nakouskovaný sýr, zamícháme a po 3 minutách osolíme a opepříme. Vše přelijeme přes upečené pomfrity.
Poutine podáváme horké!

Vyslovujeme „putýn“ a jsou to vlastně sýrové žmolky na pomfritech (french fries) - brambůrkách.

Zdroj: Vareni.cz

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Poutine

Komentáře

  1. Zdena   26.02.2013 | 16:59 | reagovat |

    Zdroj - Vaření.cz

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web