Autor:

Potaje - polévka z černých fazolí

Střední
Ingredience
Fazole 2 hrnek
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Celer 1 ks
Petržel
malý
1 ks
Sůl 1 špetka
Mléko  
Sušená nať
nebo čerstvá
1 lžíce
Anglická slanina
nemusí být
80 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Fazole přes noc namočím, sliju a v nové vodě vařím v papiňáku asi půl hodiny se všemi přísadami, po uvaření část fazolí vyndám, zbytek i s rozvařenou zeleninou rozmixuju a odebrané fazole vrátím zpět do polévky a přidám kapku mléka a petrželovou nať.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Vývar s knedlíčky Hovězí vývar krok za krokem + speciální šéfkuchařské fígle Články z

Komentáře k receptu: Potaje - polévka z černých fazolí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web