Autor:

Potaje - polévka z černých fazolí

Střední
Ingredience
Fazole 2 hrnek
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Celer 1 ks
Petržel
malý
1 ks
Sůl 1 špetka
Mléko  
Sušená nať
nebo čerstvá
1 lžíce
Anglická slanina
nemusí být
80 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Fazole přes noc namočím, sliju a v nové vodě vařím v papiňáku asi půl hodiny se všemi přísadami, po uvaření část fazolí vyndám, zbytek i s rozvařenou zeleninou rozmixuju a odebrané fazole vrátím zpět do polévky a přidám kapku mléka a petrželovou nať.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Vyzkoušejte nejlepší zavářky do polévek! Články z

Komentáře k receptu: Potaje - polévka z černých fazolí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web