Postní oběd či večeře

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: haluška50

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks cibule
    • 250
      ml mléko
    • 3
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • máslo
    • sýr
    • 1
      ks knedlík bramborový
    • 300
      g gothaj či jiný měkký salám dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bramborový knedlík nakrájíme na silnější kolečka, cibuli na tenké plátky, gothaj nastrouháme na hrubo. Zapékací mísu vymažeme máslem a poklademe polovinu knedlíků, osolíme, opepříme a poklademe všechnu cibuli a všechen gothaj, navršíme zbylé knedlíky, které také trochu opepříme a osolíme. Zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozšlehali vejce, posypeme hojně sýrem a poprášíme paprikou. Pečeme cca 30 minut.
2
Podáváme s kyselou okurkou a kečupem.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • ELA
    ELA |

    3. 1. 2007 09:15

    v případě běžného gothaje se opravdu masa bát nemusíte :))

  • englicka marketa
    englicka marketa |

    2. 1. 2007 18:59

    u nás jak neni flák pořádného masa tak je vše v uvozovkách postní.o))))

  • ELA
    ELA |

    2. 1. 2007 14:05

    postní ve smyslu bezmasý - paní Markéta správně odhadla, že v gothaji stejně žádné maso není :))

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    29. 12. 2006 12:29

    Jé, já bych si to teď dala !!!! Určitě někdy zkusíme, až nám zbyde nějaký ten bramborový knedlík!!