Portugalský guláš

Hodnocení:

Moje:

60 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřová kýta nebo panenka
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      sklenice paprikový salát s cibulí malá
    • kečup - jemný
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky a zprudka osmahneme na trošce oleje, přidáme na velké kostky nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme. Jakmile maso pustí šťávu, přidáme paprikový salát a dusíme asi 15 minut. Potom přidáme kečup, necháme chvilku povařt a před vypnutím přidáme 2 stroužky prolisovaného česneku.
2
Podáváme s hranolky nebo arabskou rýží.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Terina
    Terina |

    17. 7. 2006 22:49

    Dnes jsem portugalský guláš ochutnala a je naprosto bezvadný. Doporučuju:o))