Portugalský guláš

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Vepřová kýta
nebo panenka
1/2 kg
Cibule
velká
1 ks
Paprikový salát s cibulí
malá
1 sklenice
Kečup - jemný  
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Slunečnicový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na nudličky a zprudka osmahneme na trošce oleje, přidáme na velké kostky nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme. Jakmile maso pustí šťávu, přidáme paprikový salát a dusíme asi 15 minut. Potom přidáme kečup, necháme chvilku povařt a před vypnutím přidáme 2 stroužky prolisovaného česneku.
Podáváme s hranolky nebo arabskou rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Losos grilovaný na thajský způsob Skvělé recepty pro letní grilování - část II. Články z

Komentáře k receptu: Portugalský guláš

Komentáře

  1. Terina   17.07.2006 | 22:49 | reagovat |

    Dnes jsem portugalský guláš ochutnala a je naprosto bezvadný. Doporučuju:o))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web