Portugalský guláš

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Vepřová kýta
nebo panenka
1/2 kg
Cibule
velká
1 ks
Paprikový salát s cibulí
malá
1 sklenice
Kečup - jemný  
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Slunečnicový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na nudličky a zprudka osmahneme na trošce oleje, přidáme na velké kostky nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme. Jakmile maso pustí šťávu, přidáme paprikový salát a dusíme asi 15 minut. Potom přidáme kečup, necháme chvilku povařt a před vypnutím přidáme 2 stroužky prolisovaného česneku.
Podáváme s hranolky nebo arabskou rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Portugalský guláš

Komentáře

  1. Terina   17.07.2006 | 22:49 | reagovat |

    Dnes jsem portugalský guláš ochutnala a je naprosto bezvadný. Doporučuju:o))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda! Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda!
To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu
Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web