Autor:

Pórková smaženice po balkánsku

Střední
Ingredience
Pórek 1 ks
Slunečnicový olej  
Vejce 5 ks
Balkánský sýr 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Pór umejeme a nakrájíme, nastrouháme balkánský sýr, poté pór na oleji smažíme až „zesklovatí“, zmírníme olej a přidáme vejce a sýr.

Doporučuji jako přílohu bílé pečivo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Broskvová pochoutka Články z

Komentáře k receptu: Pórková smaženice po balkánsku

Komentáře

  1. gurmán   07.05.2015 | 20:50 | reagovat | závadný

    Dobrota. Jednoduché a chutné. Na balkáně jsem jedl něco podobného, myslím, že se to jmenuje "parženica od prasa".

  2. míla   26.04.2007 | 11:27 | reagovat | závadný

    Včera jsme měli k večeři - velice dobré, doporučuji!!!

  3. Vlada   20.12.2005 | 13:14 | reagovat | závadný

    Zkusil jsem to a moooc jsem si pochutnal... K té diskuzi: Pokud vim, tak na balkáně jsou nejoblíbenější dva sýry, tzv. sireně (balk. sýr) a tvrdý sýr podobný eidamu (kaškaval). Zkrátka eidam se solí chutná dost jinak, než balkán, pórek jinak než cibule... Tak mi přijde, že jediný společný je to vajíčko...

  4. Airan Novakova   21.06.2005 | 20:27 | reagovat | závadný

    To me moc tesi, ze vam to chutna:-)) Balkanska jidla jsou velmi prosta ale zdrava, bohuzel jsem se tady v Cesku obcas setkala s dost negativnou reakci:-( Ale proti gustu zadny disputat:-)

  5. Češka   21.06.2005 | 17:24 | reagovat | závadný

    Mily Anonyme, psala jsem to trosku s nadsazkou. Jednoduse nevidim na porkove smazenici nic zvlastniho, ze by se na to cesi meli 'tvarit', jak psala Airon. Ja delam smazenici s porkem dost casto, a nahazu tam vsechen syr, ktery najdu v lednici ... dost casto je to prave ten zminovany balkan (ten davam i na bramboraky) nebo treba i tvaruzky :-)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web