Pórková polévka s mletým masem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: květ

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks pórek
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 375
      g mleté maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • 250
      g tvarohový sýr (Mně se osvědčila Lučina)
    • 250
      ml bílé víno
    • 750
      ml voda
    • provensálské koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso. Když je maso opečené, přidáme vodu (horkou), sůl, koření, sýr a povaříme až je sýr roztavený. Potom přidáme pórek, krátce povaříme a zalijeme vínem. Necháme přejít varem a vypneme.
2
Polévka je moc dobrá a její chuť se mění použitím jiného druhu sýra a také vína, takže je pokaždé jiná a stále dobrá.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.