Autor:

Pórková polévka s mletým masem

Střední
Ingredience
Cibule 2 ks
Pórek 2 ks
Rostlinný olej 2 lžíce
Mleté maso 375 g
Sůl  
Pepř mletý  
Tvarohový sýr
(Mně se osvědčila Lučina)
250 g
Bílé víno 250 ml
Voda 750 ml
Provensálské koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso. Když je maso opečené, přidáme vodu (horkou), sůl, koření, sýr a povaříme až je sýr roztavený. Potom přidáme pórek, krátce povaříme a zalijeme vínem. Necháme přejít varem a vypneme.

Polévka je moc dobrá a její chuť se mění použitím jiného druhu sýra a také vína, takže je pokaždé jiná a stále dobrá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Pórková polévka s mletým masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web