Autor:

Pórková polévka s mletým masem

Střední
Ingredience
Cibule 2 ks
Pórek 2 ks
Rostlinný olej 2 lžíce
Mleté maso 375 g
Sůl  
Pepř mletý  
Tvarohový sýr
(Mně se osvědčila Lučina)
250 g
Bílé víno 250 ml
Voda 750 ml
Provensálské koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso. Když je maso opečené, přidáme vodu (horkou), sůl, koření, sýr a povaříme až je sýr roztavený. Potom přidáme pórek, krátce povaříme a zalijeme vínem. Necháme přejít varem a vypneme.

Polévka je moc dobrá a její chuť se mění použitím jiného druhu sýra a také vína, takže je pokaždé jiná a stále dobrá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Pórková polévka s mletým masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web