Autor:

Pórková polévka s mletým masem

Střední
Ingredience
Cibule 2 ks
Pórek 2 ks
Rostlinný olej 2 lžíce
Mleté maso 375 g
Sůl  
Pepř mletý  
Tvarohový sýr
(Mně se osvědčila Lučina)
250 g
Bílé víno 250 ml
Voda 750 ml
Provensálské koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso. Když je maso opečené, přidáme vodu (horkou), sůl, koření, sýr a povaříme až je sýr roztavený. Potom přidáme pórek, krátce povaříme a zalijeme vínem. Necháme přejít varem a vypneme.

Polévka je moc dobrá a její chuť se mění použitím jiného druhu sýra a také vína, takže je pokaždé jiná a stále dobrá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Pórková polévka s mletým masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web