Autor:

Pórek jako chřest

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Pórek
1-2
2 ks
Rostlinný olej 1 lžíce
Sůl  
Tatarská omáčka  
Sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Pórky nakrájíme na cca 8-10 centimetrové válečky, vložíme do vařící vody, do níž přidáme sůl a 1 lžíci oleje.
Povaříme do měkka a podáváme zalité tatarskou omáčkou, posypané sýrem a s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí kebaby s dipem z červené řepy Babí léto na grilu nebo v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Pórek jako chřest

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web