Autor:

Popradský špíz

Snadné
Porce: 6
Špíz
Kuřecí maso
prsa
3 ks
Játra
kuřecí
300 g
Pikantní klobása
nožička
1 ks
Uzená slanina 75 g
Anglická slanina
krájená na plátky
100 g
Cibule 1 ks
Rajčata 2 ks
Marináda
Rostlinný olej 3 lžíce
Citronová šťáva 1 ks
Gyros koření 2 lžička

Postup přípravy:

Kuřecí prsa nakrájíme na větší kousky a společně s játry naložíme do marinády. Necháme přes noc v lednici uležet. Cibuli a rajčata nakrájíme na osminky, klobásu na kolečka, uzenou slaninu na hranolky. Na připravené špejle nebo jehlice napichujeme střídavě prsa, cibuli, klobásu, rajče a kousky jater zabalené v anglické slanině. Zvolna opékáme na grilu dozlatova.

Podáváme s kolečky pečených brambor, které jsme po upečení smíchali v míse s drceným česnekem a olejem a k tomu salát z čerstvé zeleniny.

Místo kuřecího masa lze použít krůtí, ale i telecí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Popradský špíz

Komentáře

  1. mama   05.04.2006 | 15:09 | reagovat |

    Další recept který si založím mezi oblíbené

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web