Autor:

Pomerančový losos s medovou krustou

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Filé z lososa 4 ks
Med 2 lžíce
Olej 1 lžíce
Sůl 2 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Máslo 4 plátek
Citron 1 ks
Pomeranč 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zdravě i chutně, Rybí

Lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citronem a necháme odležet. Na rozpáleném pleji ho zprudka opečeme. Jeden pomeranč nakrájíme na plátky, rozložíme je do pekáčku a opečeného lososa na ně položíme. Z druhého pomeranče nastrouháme kůru a vymačkáme z něj šťávu. Na lososa nalijeme pomerančovou šťávu, potřeme medem, posypeme nastrouhanou kůrou a nahoru dáme plátek másla. Dáme na 10 minut zapéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pomerančový losos s medovou krustou

Komentáře

  1. Jana K.   19.03.2012 | 9:59 | reagovat |

    Nic extra....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web