Pomerančový losos s medovou krustou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
20 minut
4
porce
neuvedeno
autor: nikysek_R

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks filé z lososa
    • 2
      lžíce med
    • 1
      lžíce olej
    • 2
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      plátek máslo
    • 1
      ks citron
    • 2
      ks pomeranč

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citronem a necháme odležet. Na rozpáleném pleji ho zprudka opečeme. Jeden pomeranč nakrájíme na plátky, rozložíme je do pekáčku a opečeného lososa na ně položíme. Z druhého pomeranče nastrouháme kůru a vymačkáme z něj šťávu. Na lososa nalijeme pomerančovou šťávu, potřeme medem, posypeme nastrouhanou kůrou a nahoru dáme plátek másla. Dáme na 10 minut zapéct.

Komentáře k receptu

  • Jana K.
    Jana K. |

    19. 3. 2012 09:59

    Nic extra....