Autor:

Pomerančový losos s medovou krustou

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Filé z lososa 4 ks
Med 2 lžíce
Olej 1 lžíce
Sůl 2 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Máslo 4 plátek
Citron 1 ks
Pomeranč 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zdravě i chutně, Rybí

Lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citronem a necháme odležet. Na rozpáleném pleji ho zprudka opečeme. Jeden pomeranč nakrájíme na plátky, rozložíme je do pekáčku a opečeného lososa na ně položíme. Z druhého pomeranče nastrouháme kůru a vymačkáme z něj šťávu. Na lososa nalijeme pomerančovou šťávu, potřeme medem, posypeme nastrouhanou kůrou a nahoru dáme plátek másla. Dáme na 10 minut zapéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Pomerančový losos s medovou krustou

Komentáře

  1. Jana K.   19.03.2012 | 9:59 | reagovat |

    Nic extra....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web