Autor:

Pomerančový losos s medovou krustou

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Filé z lososa 4 ks
Med 2 lžíce
Olej 1 lžíce
Sůl 2 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Máslo 4 plátek
Citron 1 ks
Pomeranč 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zdravě i chutně, Rybí

Lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citronem a necháme odležet. Na rozpáleném pleji ho zprudka opečeme. Jeden pomeranč nakrájíme na plátky, rozložíme je do pekáčku a opečeného lososa na ně položíme. Z druhého pomeranče nastrouháme kůru a vymačkáme z něj šťávu. Na lososa nalijeme pomerančovou šťávu, potřeme medem, posypeme nastrouhanou kůrou a nahoru dáme plátek másla. Dáme na 10 minut zapéct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Pomerančový losos s medovou krustou

Komentáře

  1. Jana K.   19.03.2012 | 9:59 | reagovat | závadný

    Nic extra....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web