Autor:

Pomerančovo-mrkvová šťáva

Snadné
Ingredience
Pomeranč
Chemicky neošetřený
1 ks
Mrkev 1/2 kg
Cukr 1/2 kg
Voda  

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje

Pomeranč nakrájíme na kostičky, mrkev oloupat a též nakrájet na stejně velké kousky jako pomeranč. Dát do hrnce, přidat cukr a litr vody a vařit do měkka. Poté rozmixovat a přilít dva litry převařené vody. Po vychladnutí plnit do pet lahví a uschovat v lednici. Dle chuti zředit vodou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 14 x
3+
3.43 14 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3+ (hodnoceno 14x)

Komentáře k receptu: Pomerančovo-mrkvová šťáva

Komentáře

  1. Antonie   20.01.2015 | 23:49 | reagovat | závadný

    Děkuji za nápad, osobně jsou mi bližší staré POCTIVÉ našima babičkama ozkoušené a jednoduché recepty. Přidala jsem jedno jablko a zázvor, který šťávě dává správný šmrnc :)

  2. Ivana Šlapáková   20.11.2009 | 6:38 | reagovat | závadný

    Jo, ale pomeranče jsem oloupala a dala tak 2 velké na pul kg mrkve, moc nesladit, mrkev je sladká

  3. Ivana Šlapáková   20.11.2009 | 6:36 | reagovat | závadný

    Já chválím, měla jsem letos dost mrkve tak z těch malých nebo horších jsem udělala asi 10 sklenic a fakt dobrý................. A určitě přírodní

  4. Zdena z JM   10.11.2009 | 6:39 | reagovat | závadný

    Prosím Vás,vždyť už toho nechte.Někdo prostě tento recept zkritizoval (i když trochu drsněji),ale podle mě není třeba kvůli tomu vést týden nesmyslnou debatu. Koneckonců docela by mě zajímalo,kde se dá sehnat chemicky neošetřený pomeranč.

  5. Di -   09.11.2009 | 20:53 | reagovat | závadný

    Možná si to ani Petro neuvědomujete, ale v naší zemi nežijí jenom rodiny, které si mohou každé ráno vymačkat litr čerstvé šťávy z pomerančů.....

1 2 3 4 5 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web