Pomerančovo-medové kotlety - grilované

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 17
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Marináda:
    • 2
      lžíce med
    • 1
      lžíce pomerančová kůra -strouhaná
    • 2
      stroužek česnek - utřený
    • 1
      dl pomerančová šťáva
    • 1,5
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžička zázvor - mletý
    • 1,5
      lžíce francouzská hořčice
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso očistíme, zbavíme tuku, nařízneme kraje. Všechny suroviny na marinádu promícháme a kotlety do směsi naložíme na 30 minut. Před grilováním kotlety v marinádě promícháme a na rozžhaveném grilu je opečeme z každé strany 5 minut. Po opečení osolíme a podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.
Zařazení: Maso Grilování Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Klára Mejtová
    Klára Mejtová |

    12. 5. 2015 21:29

    Kotlety byly skvělé a tak moc děkuji za prima večeři.

  • mlok
    mlok |

    17. 7. 2013 20:10

    :-)) bombastické!!!!!!

  • Alice
    Alice |

    27. 6. 2013 15:50

    Výborné, chuťově máločím z grilu lepší a že toho grilujeme vážně dost, jsem takový grilovací maniak a přítel mi recepty taky i vozí z cest

  • Alice
    Alice |

    27. 6. 2013 15:50

    Výborné, chuťově máločím z grilu lepší a že toho grilujeme vážně dost, jsem takový grilovací maniak a přítel mi recepty taky i vozí z cest

  • Radana Molková
    Radana Molková |

    6. 7. 2012 16:15

    Grilované kotlety chutnali i naší malé, tak děkuji za príma receptík na léto :-* <:-)

  • Radana Molková
    Radana Molková |

    6. 7. 2012 16:15

    Grilované kotlety chutnali i naší malé, tak děkuji za príma receptík na léto :-* <:-)

  • Pavla Bradáčová
    Pavla Bradáčová |

    4. 3. 2012 18:27

    Grilovala jsem je na domácím kontaktním grilu a byly fantastický. Recept tisknu, ukládám a doporučuji vyzkoušet, stojí za tu chvilku práce s marinádou a pak už jen při grilování utírat sliny.

  • recepty73
    recepty73 |

    19. 2. 2012 21:21

    ...to mě těší a děkuji za foto ;-) ...

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    19. 2. 2012 18:16

    Tak tohle byl přesně ten recept, kterému nejen že dáte jedničku, ale doporučíte ho všem svým známým. Maso jsem nakládala přes noc, bylo báječně pomerančové, francouzská hořčice to skvěle doplňovala. Opravdu super!!! Už se těším na léto, jak se s tímto předvedu :)