Pomerančovo-medová marináda na maso

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks pomeranč
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce med
    • 5
      lžíce olivový olej
    • sůl
    • pepř celý
    • mletá paprika 1 1/2 lžičky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nastrouháme kůru z pomeranče a odšťavníme jej. Smícháme kůru a šťávu z pomeranče s prolisovaným česnekem, paprikou, medem a olejem. Podle chuti osolíme a opepříme. Libovolné maso necháme naložené v marinádě alespoň několik hodin v uzavřené nádobě v lednici a můžeme grilovat.
Zařazení: Ostatní
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.