Autor:

Pomerančovo-medová marináda na maso

Střední
Ingredience
Pomeranč 1 ks
Česnek 3 stroužek
Med 3 lžíce
Olivový olej 5 lžíce
Sůl  
Pepř celý  
Mletá paprika
1 1/2 lžičky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Nastrouháme kůru z pomeranče a odšťavníme jej. Smícháme kůru a šťávu z pomeranče s prolisovaným česnekem, paprikou, medem a olejem. Podle chuti osolíme a opepříme. Libovolné maso necháme naložené v marinádě alespoň několik hodin v uzavřené nádobě v lednici a můžeme grilovat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Komentáře k receptu: Pomerančovo-medová marináda na maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl! Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web