Autor:

Pomerančové kuřátko

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Pomeranč
nakrájený na plátky
1 ks
Brambory 4 ks
Mrkev 6 ks
Cibule 2 ks
Celerová nať 2 ks
Drůbeží vývar 1 hrnek
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kůži kuřete prošpikujeme plátky pomeranče (zasuneme pod kůži) a kuře vložíme do pekáčku. Zeleninu nakrájíme na větší kostky a obklademe jimi kuře. Přelijeme celé kuřecím vývarem. Ochutíme solí a pepřem.

Troubu rozehřejeme asi na 175 °C a pečeme zhruba hodinu. Pokud se nám vývar vyvaří, podlejeme trochu více, udělá se nám krásná šťáva na polití rýže, s kterou kuře podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pomerančové kuřátko

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web