Autor:

Pomeranče v medu

Snadné
Ingredience
Pomeranč
Med 2 lžíce
Citronová šťáva 1 lžíce
Portské víno 5 lžíce
Skořice 1 špetka
Máta  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Z pomeranče okrájíme kůru i s bílou spodní vrstvou. Plody nakrájíme na tenké plátky, můžeme odstranit i jadérka. Šťávu, která při práci vytéká, dáme ihned do pánve, přidáme med, portské víno a skořici a zahřejeme.

Necháme chvíli vařit, až tekutina zhoustne. Položíme do ní plátky pomeranče a pánev ještě necháme na vypnuté plotýnce. Potom necháme vychladnout. Otrháme a opláchneme lístky máty a pomeranče ozdobíme. K tomu se hodí vanilková nebo skořicová zmrzlina.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Pomeranče v medu

Komentáře

  1. Pavlína Svitáková   21.04.2006 | 7:23 | reagovat |

    Dík,dík,dík !!!!

  2. Michaela Atherton   20.04.2006 | 18:35 | reagovat |

    Recept vlozen... rozhodne vyzkousejte, je vyborna!

  3. Pavlína Svitáková   20.04.2006 | 10:57 | reagovat |

    Už to vidim v létě,a nebyl by receptík na skořicovou zmrzku ?Prosíííííím.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web