Autor:

Pomeranče v medu

Snadné
Ingredience
Pomeranč
Med 2 lžíce
Citronová šťáva 1 lžíce
Portské víno 5 lžíce
Skořice 1 špetka
Máta  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Z pomeranče okrájíme kůru i s bílou spodní vrstvou. Plody nakrájíme na tenké plátky, můžeme odstranit i jadérka. Šťávu, která při práci vytéká, dáme ihned do pánve, přidáme med, portské víno a skořici a zahřejeme.

Necháme chvíli vařit, až tekutina zhoustne. Položíme do ní plátky pomeranče a pánev ještě necháme na vypnuté plotýnce. Potom necháme vychladnout. Otrháme a opláchneme lístky máty a pomeranče ozdobíme. K tomu se hodí vanilková nebo skořicová zmrzlina.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Čokoládové koláčky s želé Čajové pochutnání Články z

Komentáře k receptu: Pomeranče v medu

Komentáře

  1. Pavlína Svitáková   21.04.2006 | 7:23 | reagovat |

    Dík,dík,dík !!!!

  2. Michaela Atherton   20.04.2006 | 18:35 | reagovat |

    Recept vlozen... rozhodne vyzkousejte, je vyborna!

  3. Pavlína Svitáková   20.04.2006 | 10:57 | reagovat |

    Už to vidim v létě,a nebyl by receptík na skořicovou zmrzku ?Prosíííííím.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web