Pomazánka z vepřové konzervy

Hodnocení:

Moje:

5 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks vepřové maso ve vlastní šťávě
    • 50
      g máslo
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžíce majonéza
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do mísy dáme vepřové maso (snažíme se, abychom maso nabrali bez tuku), k tomu přidáme změklé máslo, majolku hořčici, kečup.
2
Osolíme, opepříme a přidáme najemno nakrájenou okurku a cibuli. Vše promícháme, popřípadě vyšleháme robotem. Dáme odležet do lednice a podáváme na čerstvém chlebu, nebo na topinkách.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Viktor
    Viktor |

    13. 5. 2016 12:06

    Přidal jsem 1prolisovaný stroužek česneku

  • Leoš Smítal
    Leoš Smítal |

    24. 2. 2013 16:09

    Všechno dobrý,ale chybí tam aspon 4 stroužky česneku,pak je to pikantní 8-)

  • SkalilovaR(a)seznam.cz
    SkalilovaR(a)seznam.cz |

    26. 10. 2012 17:25

    Místo majolky jsem dala celý sáček feferonové tatarky,taky dobrý.

  • jjj
    jjj |

    20. 9. 2011 18:56

    omlouvám se, ale právě jsem vyzkošela, ale bud se mi to nepovedlo, nebo e e e

  • Mira
    Mira |

    9. 3. 2011 15:07

    Velmi dobré na topince s česnekem

  • Valentinka I.
    Valentinka I. |

    26. 2. 2009 14:46

    Právě jsem dodělala a je výborná...jen jsem místo majolky dala tatarku light. Dávám za 1 a do oblíbených.

  • Valentinka I.
    Valentinka I. |

    26. 2. 2009 14:18

    Před chvílí jsem dodělala..jen místo majolky dala tatarku light a je výborná...dávám za 1 a do oblíbených .-)

  • Jana Zajíčková
    Jana Zajíčková |

    23. 11. 2008 16:12

    Do pomazánky přidávám trochu nastrouhaného křenu, pomazánka je pikantní.

  • Alena Babičová
    Alena Babičová |

    10. 7. 2007 11:20

    naprosto výborný, přidala jsem jen ty vajíčka na tvrdo, jinak žádná změna, dost mě překvapilo jak je dobrá, vepřovku totiž nemusim, takže dávám za 1 ,

  • Pavla Piskořová
    Pavla Piskořová |

    11. 5. 2006 11:55

    Pikantní je kombinace vepřovka+hořčice+na hrubo nakrájená cibule+sůl+pepř+malá konzerva sterilovaného hrášku.Manžel se po ní může utlouct.

  • Petra Vrbková
    Petra Vrbková |

    25. 4. 2006 14:11

    Nejjednodušší a náramně chutné je provedení: vepřová konzerva + sádlo + cibule.

  • Mirka Vašulková
    Mirka Vašulková |

    22. 4. 2006 19:20

    Já to dělám podobně.Akorát s tím rozdílem že na konzervu dávám česnek 2 malé tatarky(vaničky)půl kelímku másla Perly a popřípadě nastrouhám 2-3 na tvrdo uvařená vejce.Dochucuji vegetou.Taky to je dobré.

  • Jiří Mlčoch
    Jiří Mlčoch |

    29. 3. 2006 20:24

    Přidal jsem i vajíčko a musím říct,že to bylo moc dobre, dekuji za skvely recept :)

  • Otakar Richter
    Otakar Richter |

    14. 3. 2006 18:24

    Zkusil jsem dnes a přidal vajíčko podle pí. Zdenky a také trochu citronové šťávy, aby to bylo pikantnější. Potřebuje to hodně pepře nebo pálivé papriky, aby to nebylo nudné. Jinak velmi dobrá pomazánka i jako podklad pro obložené chlebíčky.

  • zdenka škovránková
    zdenka škovránková |

    13. 3. 2006 11:16

    přidala jsem i vařené vajíčko. je to moc dobré.