Pomazánka z tuňáka II.

Snadné
Ingredience
Majonéza 1 ks
Vejce 2 ks
Mrkev 3 ks
Petržel 1 ks
Cibule 1 ks
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Paprika - sladká 1 lžička
Pálivá paprika 1/2 lžička
Pepř mletý 1/2 lžička
Sůl  
Tuňák - ve vlastní šťávě
nebo sardinky v oleji
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Vejce uvaříme natvrdo a rozstrouháme je na jemné struhadle. Na jemném struhadle roztrouháme i mrkve a petržel. Cibuli nakrájíme nadrobno. Přidáme tuňáka nebo jakékoliv rybičky bez oleje, hořčici, majonézu a dochutíme kořením.

Pomazánka je pikantní, většinou jí dělám na Silvestra.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Pomazánka z tuňáka II.

Komentáře

  1. Lída Svatková   03.09.2007 | 17:15 | reagovat |

    moc dobrá, pikantní, tak akorát.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web