Autor:

pomazánka - z krůtího masa

Střední
Ingredience
Krůtí maso
přední stehna nebo křídla
250 g
Rostlinný olej 1 lžíce
Cibule
menší
1 ks
Ricotta
(tvarohový sýr)
250 g
Hořčice 1 lžíce
Strouhaný křen 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Toastový chléb  
pomazánka - z krůtího masa

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Pomazánky

Maso nakrájíme na nudličky a na oleji opečeme ze všech stran, případně použijeme vařené maso z polévky.

Maso rozmixujeme s cibulí, osolíme, opepříme a promícháme s hořčicí, křenem a sýrem.

Toastový chléb nakrájíme na trojhránky, opečeme v toastovači a zatepla je potíráme pomazánkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Ředkvičková polévka s ricottou Uvařeno na víkend snadno a rychle Články z

Komentáře k receptu: pomazánka - z krůtího masa

Komentáře

  1. ČernáLuna   27.01.2014 | 18:48 | reagovat |

    Tahle pomazánka nás nezaujala, nedojedla se. Krůtí maso je docela bez chuti, ricotta je taky velmi jemná, dochucení hořčicí a ještě křenem nám úplně nesedělo.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web