Autor:

Pomazánka z halibuta

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Vejce 1 ks
Halibut 200 g
Petrželka 1/2 svazek
Kyselá smetana 80 g
Kari
1-2
2 lžička
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme pod tekouci studenou vodou, oloupeme a nadrobno nakrájíme. Pak odstraníme z halibuta kůži, opatrně vyjmeme kosti a pomocí dvou vidliček maso natrháme. Omyjeme a nadrobno nasekáme petrželku. Všechno smícháme s kyselou smetanou a kari a osolíme. Natíráme na plátky tmavého chleba nebo na knackebrot.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Pomazánka z halibuta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web