Pomazánka z červeného zelí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g měkký salám
    • 2
      vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      sklenice červené zelí
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g majonéza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí zcedíme a necháme okapat, vejce uvařená na tvrdo a salám postrouháme na hrubo, okapané zelí překrájíme na drobno přidáme majolku. Dobře promícháme a dochutíme solí a pepřem.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    2. 5. 2006 06:30

    V sobotu dopoledne jsem připravila,aby se pěkně do věčeře rozležela,ale do věčeře byla dávno snězená.Místo majonézy jsem dala bílý jogurt,místo salámu kuřecí šunku,takže byla i celkem dietní.Moc dobrá.

  • Tereza Vitamvasova
    Tereza Vitamvasova |

    11. 3. 2006 12:13

    Vzlastni,ale dobre

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    10. 3. 2006 14:18

    Ja vynechávam salámu, a pridávam hrášok : )))

  • Markéta Š
    Markéta Š |

    10. 3. 2006 14:06

    Tuhle pomazánku dělám pouze s majonézou a česnekem.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    10. 3. 2006 09:21

    Nakrájené zelí spaříte v osolené vodě, necháte okapat, nandáte do sklenic, zalijete sladkokyselým nálevem - dávám přecezený nálev na okurky z Deka - a sterilujete 10-15 minut, až chytnou víčka.

  • Ivana
    Ivana |

    10. 3. 2006 08:23

    Sterilované červené zelí je pro tyto účely nejlepší zakoupit....

  • Zora
    Zora |

    9. 3. 2006 19:52

    Jak se prosím delá sterilizované červené zelí?Múže ten recept nekdo napsát?

  • Gabriela B
    Gabriela B |

    9. 3. 2006 18:52

    Také dělám už léta. Je to opravdu moc dobré. Dá se dobře použít i na chlebíčky, místo vlašského salátu.

  • Marie Horáková
    Marie Horáková |

    9. 3. 2006 14:24

    Mohu doporučit, dělám tuto pomazánku již dlouho a je moc dobrá.