Autor:

Pomazánka z červeného zelí

Ingredience
Měkký salám 200 g
Vejce
Sůl  
Pepř mletý  
Červené zelí 1 sklenice
Cibule 1 ks
Majonéza 200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Zelí zcedíme a necháme okapat, vejce uvařená na tvrdo a salám postrouháme na hrubo, okapané zelí překrájíme na drobno přidáme majolku. Dobře promícháme a dochutíme solí a pepřem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Pomazánka z červeného zelí

Komentáře

  1. Zdena z JM   02.05.2006 | 6:30 | reagovat |

    V sobotu dopoledne jsem připravila,aby se pěkně do věčeře rozležela,ale do věčeře byla dávno snězená.Místo majonézy jsem dala bílý jogurt,místo salámu kuřecí šunku,takže byla i celkem dietní.Moc dobrá.

  2. Tereza Vitamvasova   11.03.2006 | 12:13 | reagovat |

    Vzlastni,ale dobre

  3. Tereza Jarčušková   10.03.2006 | 14:18 | reagovat |

    Ja vynechávam salámu, a pridávam hrášok : )))

  4. Markéta Š   10.03.2006 | 14:06 | reagovat |

    Tuhle pomazánku dělám pouze s majonézou a česnekem.

  5. Jaroslava Oumarová   10.03.2006 | 9:21 | reagovat |

    Nakrájené zelí spaříte v osolené vodě, necháte okapat, nandáte do sklenic, zalijete sladkokyselým nálevem - dávám přecezený nálev na okurky z Deka - a sterilujete 10-15 minut, až chytnou víčka.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web