Autor:

Pomazánka sloní žrádlo

Snadné
Ingredience
Měkký salám 400 g
Majonéza 100 g
Cibule 1 ks
Nakládané okurky 3 ks
Kečup - jemný 3 lžíce
Hořčice 3 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Ocet 1 lžíce
Cukr 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Salám, cibuli a okurky umeleme na masovém strojku. Kečup, hořčici, olej, cukr a ocet povaříme za stálého míchání asi jednu minutu. Smícháme s namletým salámem a necháme vychladnout. Poté přidáme majolku, smícháme a dáme odležet nejméně na hodinu do ledničky. Můžeme mazat na chléb, veku, topinku. Zdobíme zeleninou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
2+
4.44 9 5 1

Komentáře k receptu: Pomazánka sloní žrádlo

Komentáře

  1. Karla   08.03.2016 | 15:35 | reagovat |

    Začaly jsme se spolubydlícími na ubytovně - skoro před 35 lety, ujalo se to i mimo. Je fakt, že jsem nedělala přes 20 let, těším se, že potěším i děti a díky za recept. Tak nějak si suroviny pamatuji, jen ten postup bych asi improvizovala. Na topinky to bylo fakt úúžasné.

  2. jarkoo   29.02.2016 | 18:42 | reagovat |

    Máme podobný recept už léta a pomazánka má vždy úspěch ;-)

  3. mr.polrajch   31.12.2015 | 16:11 | reagovat |

    neříka se tomu taky salamova pomazánka.... :-\

  4. zdenda   30.12.2015 | 17:27 | reagovat |

    Je to výborné jídlo pro chudé dělala jsem to za totáče a moc nám to chutnalo . Dnes už se to prodraží a špekáčky ze kterých je to nejlepší jsou už dost drahé. Je to jedlé a moc dobré.

  5. nezarka(a)centrum.cz   12.09.2015 | 9:20 | reagovat |

    :-* Souhlas ,tato pomazánka je vynikající a bez chyby.Pro Ivanu pokudbypo této pomazánce byla poslední návštěva asi by se nic nestalo.
    Pavel

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web