Pomazánka pikantní "Gaspačo"

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: zujali

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g anglická slanina
    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      svazek česnek hlavičky
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 1
      balíček pálivá paprika půl balíčku
    • 1
      lžíce olej Polévková (ne olivový!!!)
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná polévkové
    • 1
      lahev kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli, česnek, okurky, slaninu umeleme a promícháme s paprikou, kečupem, olejem, hořčicí. Dáme do lednice na 24 hodin vychladit. V pevně uzavřené sklenici vydrží až týden.
2
Já osobně nedávám 2 hlavičky česneku. Stačí 1 hlavička. Ale pokud to chce mít někdo hodně ostré a pálivé, tak ty 2 jsou tak akorát.
3
Poznámka:
4
Máme ji od přátel a ti jí říkají "Gaspačo". I když vím, že gaspačo je úplně něco jiného.
Zařazení: Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.