Autor:

Pomazánka pikantní "Gaspačo"

Ingredience
Anglická slanina 200 g
Cibule
větší
1 ks
Česnek
hlavičky
2 svazek
Nakládané okurky 2 ks
Pálivá paprika
půl balíčku
1 balíček
Olej
Polévková (ne olivový!!!)
1 lžíce
Hořčice plnotučná
polévkové
2 lžíce
Kečup - jemný 1 lahev

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Cibuli, česnek, okurky, slaninu umeleme a promícháme s paprikou, kečupem, olejem, hořčicí. Dáme do lednice na 24 hodin vychladit. V pevně uzavřené sklenici vydrží až týden.
Já osobně nedávám 2 hlavičky česneku. Stačí 1 hlavička. Ale pokud to chce mít někdo hodně ostré a pálivé, tak ty 2 jsou tak akorát.

Poznámka:
Máme ji od přátel a ti jí říkají „Gaspačo“. I když vím, že gaspačo je úplně něco jiného.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Pomazánka pikantní "Gaspačo"

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web