Autor:

Pomazánka pikantní "Gaspačo"

Ingredience
Anglická slanina 200 g
Cibule
větší
1 ks
Česnek
hlavičky
2 svazek
Nakládané okurky 2 ks
Pálivá paprika
půl balíčku
1 balíček
Olej
Polévková (ne olivový!!!)
1 lžíce
Hořčice plnotučná
polévkové
2 lžíce
Kečup - jemný 1 lahev

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Cibuli, česnek, okurky, slaninu umeleme a promícháme s paprikou, kečupem, olejem, hořčicí. Dáme do lednice na 24 hodin vychladit. V pevně uzavřené sklenici vydrží až týden.
Já osobně nedávám 2 hlavičky česneku. Stačí 1 hlavička. Ale pokud to chce mít někdo hodně ostré a pálivé, tak ty 2 jsou tak akorát.

Poznámka:
Máme ji od přátel a ti jí říkají „Gaspačo“. I když vím, že gaspačo je úplně něco jiného.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Pomazánka pikantní "Gaspačo"

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web