Autor:

Pomazánka Harissa

Snadné
Ingredience
Máslo 30 g
Majonéza
light - vanička
2 balení
Eidam sýr 200 g
Harisa
ostrá zeleninová pochoutka - Hamé
1 sklenice
Cibule 1 ks
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Do utřeného másla přidat 2 vaničky majolky, nastrouhaný eidam, 1 Harissu, nadrobno nakrájenou cibuli, rozmíchat a podle chuti osolit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Pomazánka Harissa

Komentáře

  1. Jana Černá   13.01.2007 | 15:33 | reagovat |

    I v Čechách se Harissa prodávala v tubě, ovšem jako dovoz z Maďarska a před rokem 1989 se sháněla velmi obtížně. Nyní je to malá sklenička od Hamé - 130g, v kombinaci s ostatními uvedenými přísadami je tato pomazánka (především na rohlíky a housky) opravdu pikantní a skutečně velmi jedlá.

  2. Jozef T.   02.01.2007 | 11:41 | reagovat |

    Kto navstívil Tunis alebo Maroko zrejme spoznal Harissu a teda vie, aká je pikantná. U nás sa predáva v tube (ako zubná pasta). Obsahuje 150 gramov pikantnej omácky. Priblizne 2 cm stacia na jeden obed aby vsetci slzili. Nepoznám výrobok, ktorý uvádzate v recepte, ale mám obavy, ze to mnozstvo je prehnané a pomazánka bude nejedlá.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web