Pomazánka ala Gazpacho

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks česnek paličky
    • 2
      ks nakládané okurky menší
    • 200
      g anglická slanina
    • 1
      balíček pálivá paprika
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lahev kečup - jemný 1/2-1

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli, česnek, okurky a anglickou slaninu umelu na masovém strojky, přidám kečup, papriku, olej, hořčici a kečup. Vše důkladně zamíchám. V uzavřené sklenici vydrží až týden.
2
Mažu na veku, rohlíky. Hodí se k vínu i pivu.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • deny67
    deny67 |

    13. 1. 2012 22:41

    Znám velmi dobře,dělám jí na větší akce a všichni se jen olizujou :-)

  • zujali
    zujali |

    22. 7. 2011 14:00

    tuto pomazánku znám. Je topřesně můj recept.