Autor:

Polská omáčka

Obtížné
Ingredience
Kořenová zelenina  
Cibule  
Tuk  
Cukr  
Divoké koření
celý pepř, bobkový list, nové koření
 
Bobkový list  
Citron  
Ocet  
Voda  
Hladká mouka  
Švestková povidla  
Perník  
Brusinkový kompot  
Rozinky  
Červené víno  

Postup přípravy:

Zeleninu a cibuli orestujeme na tuku do zlatova, přidáme divoké koření, citron nakrájený na plátky (bez kůry), zastříkneme octem a podlijeme vodou. Do tohoto základu vložíme maso dle výběru (zajíc, králík apod.). Měkké maso vyjmeme.

Šťávu zahustíme zásmažkou připravenou z tuku a mouky. Dosolíme přidáme povidla, nastrouhaný perník a za stálého míchání dobře provaříme. Omáčku přecedíme přes hustý cedník, přidáme brusinkový kompot, rozinky, zjemníme vínem a povaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Polská omáčka

Komentáře

  1. Verena   09.11.2006 | 14:31 | reagovat | závadný

    Výborná záležitost, miluji. Podávám s uzeným masem a houskovým knedlíkem.

  2. veronika   09.11.2006 | 13:00 | reagovat | závadný

    Pri tomto receptu se clovek musi hodne ridit vlastni chuti je to velice individualni (sladkost)atd.Doporucuji misto kraliciho masa pouzit maso uzene a podavat s bramborovim knedlikem

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web