Autor:

Poloobalovaný králík

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Králík
malý
1 ks
Hladká mouka  
Vejce  
Strouhanka  
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek 4 stroužek
Máslo 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Jednotlivé díly králíka osolíme, opepříme a obalíme v klasickém trojobalu, ale pouze z jedné strany. Na pekáč poskládáme neobalenou stranou dolů. Poklademe plátky česneku (nebo utřeným česnekem) a másla. Nalijeme trochu vody a dáme přikryté pomalu péct. Během pečení poléváme výpekem, případně horkou vodou. Z trojobalu se vytvoří výborná křupavá krustička.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Základní těsto na palačinky Palačinky opravdu pro každého. Vyzkoušejte úžasné recepty! Články z

Komentáře k receptu: Poloobalovaný králík

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web