Poloobalovaný králík

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
20 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks králík malý
    • hladká mouka
    • vejce
    • strouhanka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      stroužek česnek
    • 50
      g máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jednotlivé díly králíka osolíme, opepříme a obalíme v klasickém trojobalu, ale pouze z jedné strany. Na pekáč poskládáme neobalenou stranou dolů. Poklademe plátky česneku (nebo utřeným česnekem) a másla. Nalijeme trochu vody a dáme přikryté pomalu péct. Během pečení poléváme výpekem, případně horkou vodou. Z trojobalu se vytvoří výborná křupavá krustička.
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.