Autor:

Poloobalovaný králík

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Králík
malý
1 ks
Hladká mouka  
Vejce  
Strouhanka  
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek 4 stroužek
Máslo 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Jednotlivé díly králíka osolíme, opepříme a obalíme v klasickém trojobalu, ale pouze z jedné strany. Na pekáč poskládáme neobalenou stranou dolů. Poklademe plátky česneku (nebo utřeným česnekem) a másla. Nalijeme trochu vody a dáme přikryté pomalu péct. Během pečení poléváme výpekem, případně horkou vodou. Z trojobalu se vytvoří výborná křupavá krustička.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Poloobalovaný králík

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Jak skloubit práci se starostí o děti? Jak skloubit práci se starostí o děti?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web