Autor:

Poloobalovaný králík

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Králík
malý
1 ks
Hladká mouka  
Vejce  
Strouhanka  
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek 4 stroužek
Máslo 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Jednotlivé díly králíka osolíme, opepříme a obalíme v klasickém trojobalu, ale pouze z jedné strany. Na pekáč poskládáme neobalenou stranou dolů. Poklademe plátky česneku (nebo utřeným česnekem) a másla. Nalijeme trochu vody a dáme přikryté pomalu péct. Během pečení poléváme výpekem, případně horkou vodou. Z trojobalu se vytvoří výborná křupavá krustička.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Crumble s jablky, mrkví a morkovou drobenkou Recepty z masa a kostí Články z

Komentáře k receptu: Poloobalovaný králík

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web