Autor:

Polievková zmes

Snadné
Ingredience
Petrželová nať 200 g
Celerová nať 200 g
Zelená paprika 200 g
Česnek 200 g
Sůl 200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky, Ostatní

Vše pomlít na masovém mlýnku (já jsem ještě i pomixovala) a dobře promíchat se solí. Dát do skleniček, zavřít a šoupnout do špajzu.

Používat jako vegetu do polévek, na pečení masa anebo na grilovaní (to bych asi smíchala s olejem, aby se to dalo mazat).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Polievková zmes

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web