Autor:

Polévka ze zelí a rýže - Balkán

Střední
Ingredience
Olej  
Cibule  
Petrželová nať  
Česnek  
Bílé zelí
hlávkové
1/2 kg
Rajský protlak  
Vařená rýže 250 g
Sůl  
Pepř mletý  
Vývar
může být i z kostky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli nakrájíme na kostičky, osmahneme na oleji, přidáme jemně sekaný česnek (podle chuti, zhruba 2-3 stroužky), nakrájenou petrželovou nať (cca 2 lžíce) a jemně nakrájené zelí na nudličky.

Smažíme tak dlouho až zelí zežloutne. Pak přilijeme vývar, přidáme rajský protlak (cca lžíci), osolíme, opepříme a vaříme do měkka. Dle potřeby doléváme vývarem.

Nakonec přidáme uvařenou rýži (lze také použít rýži syrovou, kterou propláchneme a přidáme k zelí společně s vývarem). Nejlépe chutná, když se nechá odležet.

Dobrou chuť, Pile.
Originální název: Juha od kupusa sa rižom

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Reklama
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Polévka ze zelí a rýže - Balkán

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web