Polévka ze skopového masa

Střední
Ingredience
Skopové maso 500 g
Cibule
středně velké
 
Sádlo 2 lžíce
Brambory
velké
2 ks
Zelené fazolky - sterilované 2 hrst
Červená paprika
mletá
1/4 lžička
Bobkový list 1/2 ks
Kyselá smetana 0,2 l
Hladká mouka 1 lžíce
Drcený kmín  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Nakrájíme si nadrobno cibuli a osmahneme na sádle při mírném ohni. Přidáme na kostky nakrájené maso, mletou papriku, bobkový list, kmín a krátce opečeme. Podlijeme trochou vody, osolíme a zakryté dusíme téměř do měkka. Potom přilijeme potřebné množství vody, přidáme očištěné nakrájené brambory a na šikmé kousky nakrájené zelené fazolky a dovaříme. Zjemníme smetanou, kterou jsme rozkvedlali s moukou a povaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Karotková polévka s řapíkatým celerem Karotkové hody nejen pro vegetariány Články z

Komentáře k receptu: Polévka ze skopového masa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web