Polévka ze skopového masa

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g skopové maso
    • cibule středně velké
    • 2
      lžíce sádlo
    • 2
      ks brambory velké
    • 2
      hrst zelené fazolky - sterilované
    • 0,3
      lžička červená paprika mletá
    • 0,5
      ks bobkový list
    • 0,2
      l kyselá smetana
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • drcený kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájíme si nadrobno cibuli a osmahneme na sádle při mírném ohni. Přidáme na kostky nakrájené maso, mletou papriku, bobkový list, kmín a krátce opečeme. Podlijeme trochou vody, osolíme a zakryté dusíme téměř do měkka. Potom přilijeme potřebné množství vody, přidáme očištěné nakrájené brambory a na šikmé kousky nakrájené zelené fazolky a dovaříme. Zjemníme smetanou, kterou jsme rozkvedlali s moukou a povaříme.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.