Autor:

Polévka z tykve

Snadné
Ingredience
Tykev
žlutá oloupaná
300 g
Cibule
malá
1 ks
Slunečnicový olej 4 lžíce
Mletá paprika 1 lžička
Rýže
Natural - předem namočená
2 lžíce
Ocet
ume
1 lžíce
Sůl  
Pažitka  
Zakysaná smetana  

Postup přípravy:

Tykev očistíme a nakrájíme na kostičky o hraně cca 1cm. Jemně nakrájenou cibuli osmažíme do sklovita na oleji, zapražíme paprikou a přelejeme 1 1/4 l vody. Přivedeme k varu a vložíme nakrájenou tykev. Vaříme do změknutí tykve, pak rozmixujeme a vložíme rýži Natural (předem namočenou). Po uvaření rýže dochutíme octem, solí a necháme ještě 10 minut odležet. Na talíři zdobíme pažitkou, popř. lžičkou kysané smetany.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Polévka oháňková s květákem Menu podle starých kuchařek Články z

Komentáře k receptu: Polévka z tykve

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web