Polévka z pečené mrkve dle Ládi Hrušky

Ingredience
Mrkev 3 ks
Cibule 1 ks
Česnek  
Vývar  
Zakysaná smetana  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Láďa Hruška začal tím, že dal nejprve péct do trouby mrkev, kterou si rozřezal na půlky, stejně tak jako cibuli i česnek. Vyskládáme to vše na plech, posypeme cukrem a pečeme cca 20 minut na 200°C, dokud nám cukr na zelenině nezkaramelizuje.

Mezitím si v hrnci připravíme poctivý vývar z masa, nebo postačí i vývar z kostky. Do vývaru pak vložíme opečenou zeleninu a povaříme cca 5 minut. Abychom měli polévku krásně krémovou, musíme ji hezky promixovat.

Nakonec už jen dle chuti použijeme sůl a cukr.

Dobrou chuť!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5 (hodnoceno 1x)
Špagety s uzenou krůtí šunkou a hráškem Podlehněte kouzlu hrášku a vyzkoušejte skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Polévka z pečené mrkve dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web