Autor:

Polévka z mrkve a koriandru

Střední
Ingredience
Mrkev 3/4 kg
Drůbeží vývar 1 l
Kari 3/4 lžička
Citronová šťáva 2 lžíce
Cayenský pepř
a pálivá paprika
 
Koriandr
čerstvý nebo jedna vrchovatá lžíce sušených lístků
1,4 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Nakrájejte mrkev na 1 cm kolečka a dejte do hrnce o obsahu 3-4 litry. Přidejte vývar a karí a uveďte do varu na silném ohni. Zmírněte teplotu, zakryjte a vařte, až mrkev změkne (asi 20 minut).

Do polévky pak zamíchejte citronovou šťávu. V mixéru nebo pomocí mixovací tyče rozmíchejte směs. Ochuťte pepřem či paprikou. Nalévejte polévky do hlubokých talířů nebo misek a posypte koriandrem. Jako příloha je dobrá bageta se zapečeným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Těstoviny s mrkví a piniovými oříšky Mrkev: Oranžové kouzlo z kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Polévka z mrkve a koriandru

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web